Marosán Csaba műsorai

Marosán Csaba a Kolozsvári Állami Magyar Színház egyik legifjabb tagja. Közel 4 éve indított el egy egyszemélyes mozgalmat, melynek célja az irodalom terjesztése az iskolákban és templomokban.

Főbb műsorai:

  1. A Bomlott cimbalom-Arany János ismeretlen arca c. előadás úgy vezet végig Arany életútján, hogy egy eddig ismeretlenebb, derűsebb, humorosabb arcát villantja fel a költőnek, kiegészítve ezzel az iskolai Arany-képet.
  2. Dsida Jenő, a Psalmus Hungaricus szerzője, élete nagy részét Kolozsváron élte. A Tarka-barka strófák c. műsora Dsida Jenőről szól, arról az emberről aki meghatározó szerepet játszott a két világháború közötti erdélyi irodalomban.
  3. Intés az őrzőkhöz – Az Adytól kölcsönzött Intés az őrzőkhöz című előadás gerincét olyan különbözo korú, stílusú és hangulatú versek alkotják, melyek szólnak a hazáról, hitről, kitartásról és helytállásról. Ady, Radnóti, Petőfi és Dsida azon versei hangzanak el az előadásban, melyek időtálló üzeneteket tartalmaznak
  4. Humor az irodalomban – A humor játék. Marosán Csaba játékra hív titeket. Adott néhány szerző a magyar irodalomból, akiknek a humorosnak vélt szövegeit beletette egy kosárba. Egy adott térben és időben sorra kihúzzák együtt ezeket a szövegeket, azt remélve, hogy a rekeszizmok nem maradnak statikusak.
Számlaképesség Románia területénIGEN
Számlaképesség Magyarország és más EU-s ország területénIGEN
SEAP – SICAP lebonyolítási lehetőség Románia területénIGEN
EU-s közösségi adószámIGEN
Utalási lehetőségek – számlaszámokRON, HUF, EUR
Időpont egyeztetés, árajánlatkérés0040 721 262 464

Videók

 

Fotók: